Dit zeggen klanten

  Een unieke leerervaring met blijvende resultaten. Daarom kiezen klanten voor mij. En blijven ze terugkomen, sommigen al 20 jaar lang. Ik laat hen graag aan het woord.

  Ik heb Katelijne leren kennen als iemand die de realiteit niet uit de weg gaat. Ze creëert een kader van vertrouwen en sereniteit en slaagt erin om met doortastende vragen de kern van je uitdaging als team of organisatie op de tafel te brengen. Haar waakzame houding, systemische kijk en rijke ervaring zijn waardevolle bouwstenen die ze deelt en die van haar een dankbare gesprekspartner maken.

  Elke Henderickx, HRM-adviseur Groep Idewe

  Katelijne kwam op mijn pad op een cruciaal moment in mijn loopbaan. Ze creëerde onmiddellijk en schijnbaar moeiteloos een veilige setting om aan het werk te gaan. Haar kritische vragen werkten als een kompas dat richting en structuur gaf aan de issues waarmee ik aan de slag wilde gaan. Het was ook bevrijdend om te ervaren dat het oké is om het eens gewoon niét te weten. Door me uit te nodigen tot verdere reflectie over mezelf en het team waarin ik actief was, kwamen de nieuwe inzichten als vanzelf naar boven.

  Kristien Vaes, zaakvoerder Vanhorenbeek-Vaes, Advocaten en Bemiddelaars

  Katelijne is wat ze brengt. En ze ademt Randstad, terwijl ze toch extern is. Ze bouwt verder op onze cultuur en doet meer dan oplossen. Ze denkt mee, stemt mee af en evolueert mee met de organisatie. Een sterke connectie dus! Ook haar interactie met en interesse voor onze mensen valt op: het programma is ondergeschikt aan wat er gebeurt en wordt flexibel aangepast.

  Het resultaat? Een versnelling in het leren neerzetten van de rol van leidinggevende en het maximaal aanspreken van de motivatie, veerkracht en werklust van het team.

  Hilde Michielsen, senior learning advisor Randstad Group

  Toen ik je leerde kennen, wist ik meteen: ‘Dit is wie we nodig hebben.’ We hadden het over een concrete vraag, maar het was vooral je passie voor de mens en zijn ontwikkeling die me is bijgebleven.

  Je bouwt mee het people leiderschap-verhaal uit als één van onze strategische pijlers en je doet dat op een boeiende, verbindende en stimulerende manier. Intussen werken we 15 jaar samen en nog altijd is iedereen enthousiast over jou en je aanpak.

  Bieke Bruneel, L&D Specialist Barco

  Je hebt enorm veel kennis en kunde in de diverse domeinen waarin we samenwerken. Ik vind het ongelooflijk hoe jij altijd wel refereert naar een model of info, hoe je linken legt. Je blijft je ook altijd verder ontwikkelen, leest boeken, beveelt zaken aan. Ook heb je een ongelooflijke vaardigheid om echt te luisteren, de juiste vragen te stellen en zo de beste maatoplossing te bieden. Daarbij straal je rust, openheid en begrip uit. Mensen voelen zich snel op hun gemak en zijn heel open en eerlijk. Dat schept een sterk vertrouwen.

  Ik zie jou als partner i.p.v. leverancier. Je voelt het bedrijf heel goed aan, zoekt altijd naar de beste oplossing, biedt maatwerk en maakt steeds de vertaalslag naar de realiteit. We werken in een open, transparante vertrouwensrelatie waarin je feedback en bezorgdheden deelt om de organisatie nog beter te maken. Je voelt je één van ons en dat straal je ook uit.

  Bianca Reuse, L&D manager, Randstad Group

  Het verschil met anderen? Jij zet jezelf niet centraal: je klant en de opdracht staan centraal. Je vraagt je af hoe je je rugzak kan inzetten zodat de organisatie er beter van wordt. En als je merkt dat je geen meerwaarde hebt, zeg je dat. Ook doe je moeite om iemands context te vatten, niet enkel de persoon zelf. Vanuit die eigenheid breng je iemand tot inzicht en laat je hem/haar groeien. Met een duidelijke boodschap, maar zonder te bruuskeren.

  Op elk moment hou je een spiegel voor zonder je eigen zienswijze op te leggen. Je wil beweging en dynamiek krijgen bij de persoon én in een team. En je bent blij met en voor ons bij elke stap die iemand zet. Het effect is blijvend, net omdat het zo sterk gericht is op die geleidelijke evolutie.

  Tania Peeters, HR-verantwoordelijke Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

  Jouw grootste ambassadeurs zijn de mensen die je al hebt gecoacht. Die raden jou spontaan aan op basis van hun eigen ervaringen. En ook het feit dat je telkens opnieuw wordt ingeschakeld voor nieuwe projecten, spreekt natuurlijk voor jou. Je hebt een grote theoretische kennis, onderbouwd met wetenschappelijke inzichten. En toch werk je zeer pragmatisch en concreet en kunnen we de inzichten en tips meteen gebruiken.

  Bart Depraetere, L&D Manager, Eli Lilly

  Ik herinner mij een gedurfde interventie die je deed tegenover iemand die veel aandacht vroeg en waar de groep last van had maar toch niets deed. Je vertelde iets over hoe je met storingen kan omgaan. Iedereen begreep wat je bedoelde. Ook de persoon zelf. Hij aanvaardde wat je zei omdat je het respectvol en vertellend bracht, niet veroordelend. Dat was voor mij een echte waw-ervaring en heb ik zelden gezien.

  Ann Voet, ex-cursist

  Toen we, in een recent vorig professioneel leven, vast zaten met het team door een aantal spanningen, heeft Katelijne ons begeleid. Met respect voor ieders mening ging ze toch de moeilijke vragen niet uit de weg. Ze hield de regie goed vast om het doel te bereiken en tegelijk liet ze veel ruimte voor elke persoon, voor ieders verhaal en voor wat er in de groep gebeurde. Het was een sterke team-ervaring.

  Bart Vossen, Director Technology Consulting PWC

  Als het over personeelszaken gaat in agentschappen, dan hoor ik jouw naam vaak vallen. Je blijft mensen bij omdat je in hun leefwereld stapt en van daaruit vertrekt. Je zet hen aan het denken, maakt hen wakker en moedigt hen aan om te kijken wat ze zelf kunnen doen. Zo breng je verandering teweeg in hun manier van denken en doen.

  Mieke Van Der Meersch, adviseur distributie verzekeringen KBC

  Geïnspireerd? Zet zelf de stap.

  Verken mijn aanbod voor individuen, teams en organisaties. Zie je de meerwaarde? Je bent welkom. Ik luister graag en denk al mee.

  Katelijne Callebaut
  LoopWise