Zet stappen in en naast je job

  Stap in een traject dat focust op jou én je werkcontext. Krijg inzichten, do’s en dont’s waarmee je zo aan de slag kan. De bonus? Meer zelfvertrouwen, energie en een perspectief waarin je gelooft.

  Jouw werkvragen en uitdagingen

  Daar gaat het over in jouw traject. Welke vragen en uitdagingen? Wel, die zijn even divers als jij en ik. Deze komen bijvoorbeeld vaak terug:

  In welke rol functioneer jij het best met jouw competenties en waarden? Welke omgeving stimuleert jou het best om jezelf te zijn en verder te groeien? Hoe lever je een zinvolle bijdrage aan je team of organisatie en waaruit bestaat die bijdrage?

  Hoe groei je mee in de richting die de organisatie inslaat? En wat als je je daarin niet kan vinden? Wat betekent dat voor je rol en loopbaan? 

  Bomen hebben wind nodig om te groeien. Maar hoe ver buig je mee zonder jezelf te laten ontwortelen? Hoe blijf je trouw aan je waarden en keuzes? En hoe geef je jezelf toch de ruimte om andere perspectieven te verkennen en open te staan voor kansen in een situatie die misschien eerst enkel bedreigend lijkt?

  Als leidinggevende ben je een versneller en versterker. Je stimuleert de vooruitgang van je mensen zodat ze hun potentieel volop benutten. Kortom, je zorgt voor wat zij nodig hebben.

  Ben je nieuw aangesteld in een leidinggevende functie en wil je daarin begeleid worden? Of geef je al langer leiding en vind je het tijd om eens voor de spiegel te staan? Om te kijken hoe je het nu doet en te verkennen hoe je verder kan evolueren?

  Staat jouw vraag hier niet? Geen nood: elk traject focust op waar jij nu staat, wat je doelen zijn en wat jij nodig hebt. Ook de vorm stemmen we daarop af, met persoonlijke, duo- of triocoaching, thematische workshops of een opleidingstraject. Of een combinatie daarvan.

  Dit krijg je in jouw traject:

  • Inzichten die leiden tot acties waarmee jij stappen vooruit zet op én naast het werk. 
  • Do’s en dont’s die ik uitgebreid met jou aftoets en waarmee je meteen aan de slag gaat.
  • Meer zelfvertrouwen, hernieuwde energie en veerkracht. Wat je huidige situatie ook is. 

  Los ik je vraag of uitdaging voor jou op? Veel beter: als kritische vriend verruim ik je perspectief en versterk ik jou in je rol. Zo zie je zelf nieuwe kansen en mogelijkheden en komt de oplossing van jou. En dat vergroot de kans dat je ermee aan de slag gaat.

  Steeds verankerd in je werkcontext

  Ik waak erover dat ons traject geen bubbel wordt die losstaat van je werkcontext, want daar ben je weinig mee. Daarom betrek ik de opdrachtgever bij elke stap:

  Voor het traject doen we (jij, de opdrachtgever en ik) een verkennend gesprek waarin we bekijken waar jij nu staat, waar je naartoe wil en wat je daarvoor nodig hebt.

  Tijdens het traject hou ik de opdrachtgever op de hoogte van de vooruitgang en zorg jij voor inhoudelijke briefings. Zo blijft je werkomgeving betrokken.

  Na het traject doe jij de debriefing met de opdrachtgever om je inzichten te vertalen naar de werksituatie als start van de opvolging. Die debriefing bereiden we samen voor. 

  Reken op een unieke leerervaring

  Want dat is hoe mijn klanten het noemen. Hoe ik dat aanpak? Door bij elk traject in te zetten op loop learning. Leren over jezelf, met een intens en blijvend leereffect dat vertrekt vanuit jouw potentieel. Dat maakt dat klanten resultaten boeken waarvoor ze blijven terugkomen.
  Tip voor coronatijden: ik bouwde veel ervaring op in online of blended trajecten.

  Meer weten of eens afspreken?

  Geef me een seintje voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Ik luister naar je vraag of uitdaging en denk graag mee. Is er een klik? Dan volgt een helder voorstel.

  Katelijne Callebaut
  LoopWise