Mijn leef- en leerverhaal

  Een passie voor leren, ontwikkeling en samenwerking: dit is het verhaal van wat zich in mijn leven aandiende en hoe ik ermee aan de slag ging.

  Ik heb nooit graag gestudeerd …

  … tenzij het me interesseerde. Als student ging ik saaie vakken uit de weg, voor lievelingsvakken studeerde ik als vanzelf.

  Na een paar jaar in het onderwijs als leerkracht Nederlands-Engels zette ik de stap naar het bedrijfsleven. Bij ABB Verzekeringen (nu KBC) ging er een wereld open. Ik leerde er wat mensen nodig hebben om het beste van zichzelf te geven en te zijn. En vanuit die sterkte te evolueren en te ontwikkelen. Ook leerde ik er veel over mezelf.

  Speeltuin van samenwerkingen

  Toen een fusie ABB ingrijpend veranderde en ik toe was aan een andere context, ging ik voltijds samenwerken met andere freelancers. Het was de start van boeiende opdrachten en verrijkende trajecten voor verschillende klanten. In die speeltuin van samenwerkingen kon ik observeren, reflecteren, experimenteren en ja zelfs, ook studeren. 

  Leren en leven

  Mijn interesse voor leren en ontwikkelen groeide zo uit tot een passie die ik nog altijd blijf voeden met opleidingen. Die bleken vooral een investering in mezelf en mijn ontwikkeling. 

  ‘Wat dient zich aan in mijn leven?’ en ‘Wat betekent dat voor mij?’ Deze vragen stel ik voortdurend aan mezelf – in mijn diverse werk- en levensrollen – en aan mijn klanten. Want of het nu in mijn rol als moeder of in jouw rol als medewerker is: wat zich aandient en hoe we daarmee aan de slag gaan, dat is leren. En leven.

  Hoe kan ik jou daarin begeleiden?

  Zet de eerste stap en verken mijn aanbod voor individuen, teams en organisaties. Zie je de meerwaarde? Dan luister ik graag naar je vraag of uitdaging.

  Katelijne Callebaut
  LoopWise